Vastenactie

De maatregelen rondom het Coronavirus hebben invloed op het gehele maatschappelijke gebeuren. Dus ook op de campagne van Vastenactie.
U bent in de afgelopen maanden druk bezig geweest om acties te plannen om geld op te halen voor Vastenactie en nu kunnen de meeste activiteiten helaas niet doorgaan. Als parochies haalt u elk jaar meer dan 1 miljoen euro op voor de ontwikkelingsprojecten en daarmee bent u een belangrijke pijler onder de gehele fondsenwerving.

Omdat, vanwege het Coronavirus de vieringen in de kerken niet door kunnen gaan en u daardoor de vastenactiezakjes met uw bijdrage niet in de bus kunt doen mag u uw bijdrage overmaken op Vastenactie: NL 21 INGB 000 000 5850

Namens de Vastenactie heel hartelijk dank.