Daily Archives: 10 mei 2020

Kerkdiensten op zondag in Coronatijd

Tot 1 juli 2020
zullen er wegens het Coronavirus geen weekendvieringen zijn in de
zes kerken van onze parochie St. Jan de Doper.
Wel viert het pastoraal team de eucharistie op zondag om 11.00 uur,
deze kunt u volgen via de link op de website van de Parochiekern.

Pastoor Demmers zal vanaf komende zondag 19 April elke week een Eucharistieviering doen om 11:00 uur vanuit de Willibrorduskerk in Alphen.
Sluit u zich in gebed thuis bij ons aan?

Dat kan via kerkdienst vanuit Willibrorduskerk Alphen (alleen geluid)

Wilt u intenties opgeven voor deze vieringen dan kan dat door uw intentie naar mij te mailen: j.demmers@hotmail.com en € 11,- over te maken op NL36RABO 0102 3058 89 Kerkbestuur Antonius Abt o.v.v. misintentie of op de bekende manier.

Wij bidden voor u.

Pastoraal team Sint Jan de Doper

Ook in deze moeilijke tijden willen we graag met u in contact blijven. Dat doen we op allerlei manieren: via deze berichten, onze Nieuwsbrief, de livestream enzovoorts.

Komende periode zal het pastorale team wekelijks een korte videoboodschap uitspreken. U kunt deze kijken op onze website van de parochie.

Voor meer actuele informatie verwijzen wij u naar de website van uw parochiekern.