Tienergroep gestart

De tienergroep is gestart! Vijf tieners uit onze regio hebben zich inmiddels aangesloten.
Op 19 november zijn we samen gekomen. Onder begeleiding van Nina Mertens (jongerenwerker van ons bisdom) zijn we actief met elkaar bezig geweest rondom het thema ‘What’s your talent’.
In spelvorm hebben we ontdekt dat ieder van ons een bijzonder talent heeft. Het verhaal van Jezus over ‘de talenten’ bracht ons op het spoor dat God ons talenten heeft geschonken om deze aarde beter en mooier te maken. In ons dagelijkse leven gaan we onze talenten inzetten op de plek waar we wonen of naar school gaan. Natuurlijk hebben we veel gelachen en lekker gekletst.
We zijn ook blij met de belangstelling en de hulp van Marieke vanuit de jongerengroep LEF.
Op andere plekken in ons bisdom wordt er ook van alles georganiseerd voor tieners en jongeren.
In de toekomst zullen er zeker ontmoetingen gaan plaats vinden met tieners en jongeren uit andere plaatsen van ons bisdom. De thuisbasis voor onze tieners is onze eigen regio.
Je veilig voelen en jezelf kunnen zijn samen met andere leeftijdsgenoten staat bij onze groep voorop. We komen eens in de maand bij elkaar op zondagmorgen tussen 11.00 – 12.45 uur. De parochiezaal van Alphen is onze centrale ontmoetingsplaats.
Soms willen we ook een leuke activiteit met anderen doen en daarom is onze eerstvolgende activiteit: Christmasfever op 15 december tussen 18.00 – 21.00 uur in Chaam.
Heb je zin om je aan te sluiten bij onze groep laat mij dit weten via mijn emailadres: p.vermeulendekker@gmail.com