LEF (Life Event Faith)

LEF
Op 13 januari trapte LEF het nieuwe jaar af met een gezellige Nieuwjaars borrel. Het was goed te zien dat ook de jongeren uit Alphen aanwezig waren. Het jongerenhonk heeft een facelift gekregen, met dank aan de jongeren zelf! Het is belangrijk om een ruimte te hebben waar je elkaar graag ontmoet en het leven met elkaar kunt delen.
Als voorbereiding op de veertigdagentijd vierden we eerst samen Carnaval. Dit deden we op vrijdag 9 februari met een karaoke avond. Een aantal jongeren hadden de LEF om verkleed te komen. We hebben heerlijk meegezongen en ons verwonderd over de vele zangtalenten!
Na Pasen gaan we een activiteit organiseren samen met de jongeren van het AZC Gilze. Tijdens de Chaamse KBO-kerstviering is er voor de jongeren wonend op het AZC Gilze een inzameling gehouden. Hierdoor kunnen we samen met de vluchtelingen een mooie middag organiseren, met ontspanning, ontmoeting en gezelligheid. Dankjewel!
Kent u nog jongeren met LEF, verwijs ze dan naar onze facebookpagina LEF of stuur een mailtje naar kapelaanvanvelthoven@gmail.com