Eerste Communie

Eerste Heilige Communie Riel
Kinderen uit groep 4 hebben de mogelijkheid om in het voorjaar van 2019 hun Eerste Heilige Communie te doen. In Riel is dit op 26 mei.
Op maandag 10 december om 20.00 uur organiseert de werkgroep eerste Heilige Communie Riel samen met pastoraal werkster Mevr. Vermeulen een informatieavond (in het lokaal van groep 3/4). Doel van deze informatieavond is om uitleg te geven over de Eerste Heilige Communie, de voorbereiding, de bijeenkomsten en gerelateerde activiteiten.
De avond is bedoeld voor ouders die al een keuze hebben gemaakt of wellicht nog twijfelen. Aanmelden voor de info-avond is niet nodig.
Mocht u deze avond verhinderd zijn en/of meer informatie willen, neem dan contact op met de werkgroep via communie.riel@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Willeke Vanhooren
Ester van Eijck

Vieringen eerste H. Communie 2019

Zondag 12 mei 2019
10.00 uur parochie O.L. Vrouw van Bijstand te Baarle Nassau
12.00 uur parochie H. Antonius Abt te Chaam

Zondag 19 mei 2019
10.00 uur parochie Sint Petrus’ Banden te Gilze
12.00 uur parochie H. Willibrordus te Alphen

Zondag 26 mei 2019
11.00 uur parochie H. Antonius Abt te Riel

De data van de informatie-avonden worden later bekend gemaakt.

Contactpersoon: Willeke Vanhooren  tel. 013-4686181

email: communieriel@gmail.com