Vormsel

Bijeenkomst voorbereiding H. Vormsel 2021

Beste ouders en kinderen van groep 8!

Jullie staan aan het begin van een bijzonder schooljaar. Nadenken over je toekomst, afscheid nemen van je klasgenootjes en de vertrouwde schoolomgeving, maar ook kennismaken met je nieuwe school, klasgenoten en verschillende docenten horen er bij.
Ook de huidige coronacrisis in de wereld zorgt voor de nodige uitdagingen, maar biedt ook zeker kansen. Op 5 januari 2020 zijn we gestart als een nieuwe parochie Sint Jan de Doper, daarbij hoort ook een nieuw beleid en aanpak van zaken. Dit jaar, daarom geen informatieavond over het Vormsel, maar een Try-out.
Graag willen wij jullie meenemen in de wereld van het vormsel en onze parochie: Wat kan geloof in je leven voor jullie betekenen? Waar staan wij als parochie voor en hoe laten we dit zien?

Met deze ontmoeting hopen we jullie te inspireren en enthousiast te maken voor het vormsel-traject.

Graag ontvangen wij kinderen en ouders op zondag 4 oktober 2020 in de Sint Antonius Abtkerk te Chaam. Om 10 uur beginnen we met een viering voor het hele gezin, aansluitend volgt er passend programma voor aspirant-vormelingen en ouders. Rond half 2 zal deze worden afgesloten. Wat het programma verder inhoudt, verklappen we nog even niet. Maar natuurlijk eten we met elkaar ook een broodje.
Durf jij deze uitdaging aan? Wij zijn er in ieder geval klaar voor.
Wil je ons nu al wat vragen, of wil je je al opgeven, dan kan je ons mailen: sintjandedopervormsel@gmail.com

Graag tot 4 oktober!

Rian Derks en Jessica Schoonderwoerd
Werkgroep Vormsel en
Pauline Vermeulen – Dekker (pw)